Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 1115 від 29.07.2021р. 
Документ №1115 від 29.07.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 05.08.2021 року
Порядок денний  №34 від 05.08.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 29.07.2021р.  № 1115
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають



Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 71, 203, 368 Цивільного кодексу України, ст.ст. 60, 70, 171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. № 502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право користування яким мають діти:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частини кв.– (загальною площею помешкання –– кв.м, житловою площею – –– кв.м) на вул.-–, у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх батьком – органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– частини кв.–– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої кв.–– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, корп.– в м.Івано-Франківську, право користування якою мають –, – року народження, та –, – року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та їх батьком – органу опіки та піклування.

1.1.4. – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – частини земельної ділянки площею – га за кадастровим номером – та – частини буд.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.– у м.Івано-Франківську, право користування яким мають її діти –, – року народження, –, – року народження, за згодою, поданою їх батьком – органу опіки та піклування.

1.1.5. на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої земельної ділянки площею – га за кадастровим номером – та – буд.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.– у с.– Івано-Франківської міської ради, право користування яким має –, – року народження, за згодою, поданою її батьком – органу опіки та піклування.

1.1.4. – та – на укладання договору поділу майна, набутого у шлюбі, за яким у власності – залишається ціла кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м)  на вул.–, – у м.Івано-Франківську, право користування якою має їх син –, – року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та його батьками органу опіки та піклування.

1.1.5. – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – земельної ділянки площею – га за кадастровим номером – та цілого буд.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею –– кв.м) на вул.– у с.– – району Івано-Франківської області, право користування якою мають –, – року народження, та –, – року народження, за згодою, поданою їх батьком – органу опіки та піклування.

1.1.6. – на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – у м.Івано-Франківську, право користування якою мають –, – року народження, та –, – року народження, за згодою, поданою їх матір’ю – органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини житла:

1.2.1. – та –  від імені малолітньої –, – року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – в м.Івано-Франківську.

1.2.2. – та – від імені малолітнього –, – року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я – частини кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) з коморою №– (площею – кв.м) на вул–, – в м.Івано-Франківську.

1.2.3. – та – від імені малолітньої –, - року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я – кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – у м.Івано-Франківську.

1.2.4. – та – від імені малолітнього –, – року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я цілої кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – у м.Івано-Франківську.

2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від – року №  «Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають» виклавши підпункт – пункту – рішення у такій редакції: – та – від імені малолітньої –, – року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належної їй – частини кв.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.–, – у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я малолітньої –, – року народження, – частини буд.– (загальною площею помешкання – кв.м, житловою площею – – кв.м) на вул.– у с.–– району Івано-Франківської області, а також – частини земельної ділянки площею – га (кадастровий номер –).

3. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в Департамент адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

4. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

5. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.