Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення конкурсного відбору суб'єктів господарюв..."  № 1120 від 30.07.2021р. 
Документ №1120 від 30.07.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 05.08.2021 року
Порядок денний  №34 від 05.08.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 30.07.2021р.  № 1120
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про доступ до публічної інформації» та «Положенням про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 року №835, з метою залучення на конкурсних засадах суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту, впровадження автоматизованої системи інформаційного забезпечення пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради


ВИРІШИВ:


1. Затвердити Порядок проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади згідно з додатком 1.

2. Затвердити склад конкурсного комітету з відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади згідно з додатком 2.

3. Доручити управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) провести конкурс з відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади.

4. Доручити заступнику міського голови – директору департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушаку підписати договір на впровадження та надання в користування єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування на території Івано-Франківської міської територіальної громади.

5. Відділу патронатної служби (О. Гоянюк) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 16.04.2015 р. № 203.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                               Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.