Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення культурно-мистецьких захо..."  № 1162 від 11.08.2021р. 
Документ №1162 від 11.08.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 19.08.2021 року
Порядок денний  №36 від 19.08.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 11.08.2021р.  № 1162
м.Івано-Франківськ
 


Про організац ію та проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ



Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного відзначення 30-річчя незалежності України, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська):
  • розробити та затвердити наказом графік проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ;
  • забезпечити організацію та проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ, письмово повідомивши структурні підрозділи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, комунальні підприємства міста та інші служби, зазначені у п.2 – п.6 даного рішення про місце та час проведення вищезазначених  заходів за 7 днів до їх проведення. 
  1. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) клопотати перед національною поліцією про обстеження території поблизу проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ на предмет безпечного відпочинку.
  3. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ.
  4. РУ ГУ УДСНС України в області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ.
  5. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) забезпечити перевезення творчих колективів до сіл Івано-Франківської МТГ.
  6. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення Дня Незалежності України у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ відповідно до кошторису (додаток).
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                      Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.