Проєкт рішення міської ради  "Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права вла..."  № 234 від 07.09.2021р. 
Документ №234 від 07.09.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 07.09.2021р.  № 234
м.Івано-Франківськ
 

Проєкт вносить МВК








Р І Ш Е Н Н Я

Івано-Франківської міської ради

( ______ сесія)

сьомого демократичного скликання

         від _____________________

Про розгляд звернень громадян

щодо оформлення права власності

на земельні ділянки


Керуючись ст. 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, законами України "Про землеустрій", "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)", рішенням 27 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 27.06.2019 року № 148-27 "Про затвердження Порядку передачі у власність та користування земельних ділянок у м. Івано-Франківську", міська рада


вирішила:


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для ведення особистого селянського господарства громадянам, згідно додатку 1 (додається).


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам, згідно додатку 2 (додається).


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для будівництва індивідуальних гаражів громадянам, згідно додатку 3 (додається).


  1. Дати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, для індивідуального садівництва громадянам, згідно додатку 4 (додається).





                                             2


  1. Дати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянам, згідно додатку 5 (додається).


  1. Затвердити громадянам проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що перебувають у власності, цільове призначення яких змінюється, згідно додатку 6 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 7 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у спільну сумісну власність громадянам земельні ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 8 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у власність громадянам земельні ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, згідно додатку 9 (додається).


  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати у спільну сумісну власність громадянам земельні ділянки, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, згідно додатку 10 (додається).

       




11. Громадянам, вказаним в додатках 1 - 5 до даного рішення, виготовити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і подати їх у встановленому порядку на затвердження.


12. Громадянам, вказаним в додатках 6 - 10 до даного рішення, зареєструвати право власності земельними ділянками у відповідності до чинного законодавства.



3


13. Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області вжити заходів щодо адміністрування плати за землю, згідно вимог Податкового кодексу України.


14. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.


15. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у Тисменицькому районі Головного управління Держгеокадастру Івано-Франківської області.


16. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


17. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                Руслан Марцінків








Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.