Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Управляюча компанія "Комфортний..."  № 239 від 10.09.2021р. 
Документ №239 від 10.09.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 10.09.2021р.  № 239
м.Івано-Франківськ
 












Про надання дозволу

КП «Управляюча компанія

«Комфортний дім»

Івано-Франківської міської ради

на укладення договору

фінансового лізингу

з метою придбання спецтехніки



Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою придбання спецтехніки комунальним підприємством «Управляюча компанія «Комфортний дім» Івано-Франківської міської ради, Івано-Франівська міська рада


                                                             вирішила:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Управляюча компанія «Комфортний дім» (код ЄДРПОУ 44051740) (далі-Підприємство) на проведення з дотриманням вимог Закону України «Про публічні закупівлі» процедури закупівлі послуг фінансового лізингу з метою  придбання спецтехніки, а саме: 

1.1. RENAULT EXPRESS – 1 одиниця  (далі - Майно) вартістю 560000,00 грн  (п`ятсот шістдесят тисяч гривень 00 коп.), але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу, на наступних умовах:

  • строк операції – не більше 60 місяців від дати отримання майна: RENAULT EXPRESS – 1 од., згідно з актом приймання-передачі до договору фінансового лізингу;
  • розмір авансового платежу – не більше 20 % від вартості майна;
  • процентна ставка, у перший рік фінансування не більше 10,3% річних, надалі змінювана, визначається виходячи з розміру UIRD (на строк 12 місяців) та відповідно до умов договору фінансового лізингу,  але не більше 25% річних.
  • комісійна винагорода  за управління у розмірі не більше 1,1 % щомісячно від суми фінансування та комісійна винагорода  за надання фінансування у розмірі не більше 0,2% від суми фінансування;
  • погашення лізингових платежів, які складаються з суми відшкодування вартості Майна, нарахованих процентів і комісій,здійснюється щомісячно ;
  • розміри лізингових платежів визначаються згідно з умовами договору фінансового лізингу.

1.2. Трактор Lovol 504N – 3 од., щітка комунальна Залізний Лев 2.0 – 4 од., відвал Залізний Лев Lovol 504 – 4 од., причіп 1ПТСЗ з нарощеними бортами – 2 од., подрібнювач PL-120 – 1 од. (далі - Майно) вартістю 2100000,00 грн  (два мільйони сто тисяч гривень 00 коп.), але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу, на наступних умовах:

  • строк операції – не більше 60 місяців від дати отримання майна: Трактор Lovol 504N – 3 од., щітка комунальна Залізний Лев 2.0 – 4 од., відвал Залізний Лев Lovol 504 – 4 од., причіп 1ПТСЗ з нарощеними бортами – 2 од., подрібнювач PL-120 – 1 од., згідно з актом приймання-передачі до договору фінансового лізингу;
  • розмір авансового платежу – не більше 20 % від вартості майна;
  • процентна ставка, у перший рік фінансування не більше 10,3% річних, надалі змінювана, визначається виходячи з розміру UIRD (на строк 12 місяців) та відповідно до умов договору фінансового лізингу,  але не більше 25% річних.
  • комісійна винагорода  за управління у розмірі не більше 0,7 % щомісячно від суми фінансування та комісійна винагорода  за надання фінансування у розмірі не більше 0,2% від суми фінансування;
  • вартості страхування Майна;
  • погашення лізингових платежів, які складаються з суми відшкодування вартості Майна, нарахованих процентів і комісій,здійснюється щомісячно ;
  • розміри лізингових платежів визначаються згідно з умовами договору фінансового лізингу.



2. Підприємству:

2.1. Забезпечити укладення договору фінансового лізингу з учасником процедури закупівлі, який запропонував найкращі умови на основі критеріїв і методики оцінки, визначених Підприємством (надалі - Переможець), на умовах, зазначених згідно з пунктом 1 цього рішення;

2.2. Після закінчення строку дії договору фінансового лізингу вчинити усі необхідні дії щодо оформлення документів, які підтверджують право власності Підприємства на Майно.

3. Уповноважити директора Підприємства або особу, що тимчасово виконує його повноваження (у разі відсутності останнього з поважних причин):

       3.1. Укласти договір фінансового лізингу з Переможцем на умовах, визначених з пунктами 1 і 2 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору).

3.2. Виконувати усі дії та вчиняти всі правочини, необхідні для реалізації цього рішення (у тому числі підписувати договори про внесення змін до договору фінансового лізингу щодо зміни специфікації предметів лізингу, графіка лізингових платежів, довідки, заяви тощо, необхідні для укладення вказаних договорів).

4. Дозволити Підприємству здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням Майна згідно з умовами договору фінансового лізингу.

       5. Дозволити Підприємству спрямовувати кошти, отримані на збільшення статутного капіталу підприємства, для сплати авансового та лізингових платежів за договорами фінансового лізингу.

6. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) забезпечити фінансування Підприємства на весь строк  лізингу, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за договором фінансового лізингу, що буде укладений з Переможцем.

7. Вважати таким, що втратило чинність рішення Івано-Франківської міської ради  від 30.07.2021 року №279-13.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                     Руслан  Марцінків



          



2011-2024 © Всі права застережено.