Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення XХV міжнародних змагань Кубок "Вечірній ..."  № 1394 від 07.10.2021р. 
Документ №1394 від 07.10.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 12.10.2021 року
Порядок денний  №44 від 12.10.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 07.10.2021р.  № 1394
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби


       Керуючись ст. ст. 28, 32, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до календаря спортивно-масових заходів «Легкої атлетики України» та календаря спортивно-масових заходів та навчально–тренувальних зборів з олімпійських видів спорту Івано-Франківська на 2021 рік, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради (В. Матешко) спільно з ГС «Легка атлетика України» (Р. Сафіуллін)  організувати проведення 24.10.2021р. XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби.

2. Організатору змагань ГС «Легка атлетика України» (Р. Сафіуллін) забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ та рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і  надзвичайних ситуацій, діючих станом на час проведення змагань.

3. Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради                   (В. Матешко) спільно з ГС «Легка атлетика України»                                                  (Р. Сафіуллін) забезпечити монтаж та демонтаж сцени, модульної трибуни на площі І. Франка та арки «Старт – Фініш» на вул. Незалежності 24.10.2021р.

4. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.  Шутак)  забезпечити чергування працівників 24.10.2021р. з 06.30 до 17.00 год під час проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби для організації охорони публічного порядку.

5. Івано-Франківському РУП  ГУНП України в Івано-Франківській області (П. Міровський), управлінню патрульної поліції     в Івано-Франківській області (О. Костенко) організувати:

- 24.10.2021р. з 06.30 до 17.00 год охорону публічного порядку, безпеку проведення змагань та перекриття руху транспорту на
вул. Незалежності та на вул. С. Бандери згідно зі схемою маршруту змагань (додаток 1);

-   забезпечити паркомісця для заїзду транспорту організаторів змагань (зі сторони вул. А. Мельника та С. Бандери).

6. Департаменту інфраструктури, житлової та  комунальної політики міської ради (М. Смушак)  забезпечити:

       - облаштування траси змагань турнікетами;

- озеленення вздовж траси змагань (переносні насадження);

- встановлення 8 біотуалетів (6 -  на перехресті вулиць Незалежності та С. Бандери, 2 – при з’їзді на вул. М. Підгірянки ).

7. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради  (А. Гіглюк) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби 24.10.2021р. з 06.30 до 17.00 год.

8. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк) призупинити рух тролейбусів під час проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби 24.10.2021р. з 06.30 до 17.00 год  відповідно до схеми маршруту змагань (додаток 1).

9. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) виділити кошти з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади на проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби згідно з  кошторисом (додаток 2).

10. Управлінню охорони здоров’я міської ради  (М. Бойко) вжити заходів щодо забезпечення чергування медичних працівників під час проведення змагань 24.10.2021р. з 08.30 до 16.00 год.

11. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради                 (І. Влізло):

       - здійснити обстеження території поблизу площі І. Франка та вздовж вулиці Незалежності на предмет безпечного проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби;

       - спільно із районним управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області (В. Мацалак) вжити заходів щодо забезпечення чергування рятувальних служб та встановлення наметів для переодягання спортсменів під час проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби.

       12. Відділу патронатної служби міської ради (О. Гоянюк) здійснити інформування мешканців про перекриття руху транспорту 24.10.2021р. під час проведення XХV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби.

13. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту В. Матешка.

14. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.


Міський голова                                                                              Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.