Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про затвердження висновку Служби у справах дітей про пі..."  № 1397 від 08.10.2021р. 
Документ №1397 від 08.10.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 12.10.2021 року
Порядок денний  №44 від 12.10.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 08.10.2021р.  № 1397
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження висновку

Служби у справах дітей

про підтвердження місця проживання дитини

для її тимчасового

виїзду за межі України




  Розглянувши висновок від 06.10.2021 року про підтвердження місця проживання дитини ––, –– року народження, для її тимчасового виїзду за межі України, заяву матері дитини ––, документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов?язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», та інші документи, зібрані Службою у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, встановлено, що – та неповнолітня ––, –– року народження, зареєстровані та проживають за адресою: с.– Івано-Франківського району Івано-Франківської області, вул.–– ,––. Відповідно до акта обстеження житлово-побутових умов проживання від 24.09.2021 року, складеного працівниками Служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради у помешканні створені умови, які відповідають інтересам дитини.

Враховуючи викладене, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 19, частиною п’ятою статті 157 Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, відповідно до протоколу № 16 від 06.10.2021 року засідання комісії з питань захисту прав дитини, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Затвердити висновок Служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини ––, –– року народження, разом з матір’ю –– для її тимчасового виїзду за межі України (додається).

2. Повідомити заявника про необхідність інформування Служби у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

3. Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                              Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.