Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення обєктів благ..."  № 1489 від 28.10.2021р. 
Документ №1489 від 28.10.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 04.11.2021 року
Порядок денний  №48 від 04.11.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 28.10.2021р.  № 1489
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      1.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Євгена Коновальця, 202/1, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Шкільній, 12, с. Крихівці, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.3. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Урожайній, 1, с. Черніїв, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Чумака, 3 Б, с. Вовчинець, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Луговій, 27 А, с. Вовчинець, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.6. ПП «Роса-ІФ» (Ткачук Ю.П.) на проведення земляних робіт для реконструкції ділянки водопроводу на вул. Галицькій (на ділянці від ВНС-4 до контррезервуарів), терміном 25 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.7. ТОВ «Благо Буд» (Гринів М.В.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Сеченова,129 А, с. Угорники, терміном 35 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.8. Спеціалізованому ремонтно-будівельному приватному підприємству «Ліфтсервіс» (Смігоровський М.І.) на проведення земляних робіт для реконструкції мережі водовідведення на вул. Євгена Коновальця – Рильського, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.9. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни мережі газопроводу низького тиску на вул. Василя Стуса, 17, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.10. ТОВ «Люнер» (Бібік В.М.) на проведення земляних робіт для монтажу тимчасової споруди для паркування транспортних засобів на вул. Шпитальній, поруч будинку №5, терміном 70 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.11. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Київстар» (Комаров О. В.) на проведення земляних робіт для прокладання кабелю зв’язку на вул. Хіміків- Тролейбусній, терміном 10 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.12. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Федьковича, 89, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.13. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Гната  Хоткевича, 18, кв.4, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.14. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Лермонтова, 44, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.15. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни ділянки на газопроводі середнього тиску на вул. Б. Хмельницького - Надрічній, терміном 20 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.16. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для реконструкції (заміни) сталевого газопроводу середнього тиску на вул. Юліана Целевича - Хіміків, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      2. Суб’єктам господарювання, яким згідно цього рішення надано дозвіл (ордер) на проведення земляних робіт для прокладання мереж (газопостачання, водопостачання та водовідведення) подавати до Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради контрольно-виконавчу зйомку в М 1:500 нових інженерних мереж після завершення робіт з відновлення об’єктів благоустрою.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.


        Міський голова                                                         Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.