Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення заходів, передбачених Програмою щодо спі..."  № 1476 від 28.10.2021р. 
Документ №1476 від 28.10.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 04.11.2021 року
Порядок денний  №48 від 04.11.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 28.10.2021р.  № 1476
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення заходів,

передбачених Програмою

щодо співпраці між професійно-

технічними навчальними закладами

та промисловими підприємствами

і МСП Івано-Франківської міської

територіальної громади




Керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020 р. № 372-3 “Про Програму щодо співпраці між професійно-технічними навчальними закладами та промисловими підприємствами і МСП Івано-Франківської міської територіальної громади”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:

1. Директору Вищого художнього професійного училища № 3 м. Івано-Франківська Наталії Коростіль розробити та затвердити положення та умови конкурсу з визначення кращого флориста серед учнів ВХПУ № 3; склад оргкомітету та склад журі.

2. Директору Вищого професійного училища № 21 м. Івано-Франківська Михайлу Баб’яку розробити та затвердити положення та умови конкурсу з визначення кращого зварника серед учнів професійно-технічних навчальних закладів; склад оргкомітету та склад журі.

3. Управлінню праці Івано-Франківської міської ради (Н. Дмитраш) забезпечити організацію та проведення конкурсів.

4. Виділити зі статті видатків міського бюджету за КПКВКМБ 0217693 “Інші заходи пов’язані з економічною діяльністю”, а саме з “Програми щодо співпраці між професійно-технічними навчальними закладами та промисловими підприємствами і МСП Івано-Франківської міської територіальної громади”  кошти в сумі 45 000,0 грн (сорок п’ять тисяч гривень 00 коп.) для оплати послуг на проведення конкурсів з визначення кращого флориста та кращого зварника серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Івано-Франківської міської територіальної громади.

5. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) профінансувати головного розпорядника коштів – виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради за вищезазначеними видатками відповідно до визначеного обсягу.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Вікторію Сусаніну.



Міський голова                                                                           Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.