Проєкт рішення міської ради  "Про включення нежитлових приміщень в будинку на вул. Не..."  № 286 від 11.11.2021р. 
Документ №286 від 11.11.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 11.11.2021р.  № 286
м.Івано-Франківськ
 


Про включення нежитлових приміщень в будинку на                     вул. Незалежності, 36 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію


Керуючись пунктом 30 частини 1 статті 26, частинами 5 та 6 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 4 статті 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком подання та розгляду заяв про включення об’єктів комунальної власності Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади до переліків об’єктів, що підлягають приватизації, затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 19.06.2020р.  № 184-41, враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від __.__.2021 року №     ), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Включити нежитлові приміщення загальною площею 52,1 кв.м, які розташовані на першому поверсі в будинку за адресою: м. Івано-Франківськ,                         вул. Незалежності, 36  в перелік об’єктів, які підлягають приватизації.

2. Затвердити висновок про оцінку вартості нежитлових приміщень загальною площею 52,1 м2 на вул. Незалежності, 36 в м. Івано-Франківську складений ОКП «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації».

3. Приватизувати об’єкт, вказаний у п. 1 цього рішення, шляхом викупу  товариством з обмеженою відповідальністю «Іва-Фарм» за ціною                        1 536 804 грн (один мільйон п’ятсот тридцять шість тисяч вісімсот чотири гривні 00 копійок) з ПДВ.

4. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І. Гриненько) забезпечити опублікування інформації про включення об’єкта, зазначеного в п. 1 цього рішення, в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі, на офіційному вебсайті Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради та в газеті «Західний кур’єр» у строки, визначені чинним законодавством України.

5. Після завершення приватизації об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення, комунальному підприємству «Управляюча компанія «Комфортний дім» Івано-Франківської міської ради зняти його з балансу в установленому законодавством порядку.

6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).




Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ







































2011-2024 © Всі права застережено.