Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1599 від 18.11.2021р. 
Документ №1599 від 18.11.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 25.11.2021 року
Порядок денний  №51 від 25.11.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 18.11.2021р.  № 1599
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка

постраждала внаслідок воєнних дій

та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. №268, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 10.11.2021 року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:

1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів:

1.1. ––, –– року народження, (свідоцтво про народження ––, видане – року виконкомом – селищної ради міста – – області), яка проживає за адресою: м.–, вул. –, кв–, на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від – року № –, висновку оцінки потреб сім’ї від – року, складеного Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до якого вона зазнала психологічного насильства.

1.2. –, – року народження, (свідоцтво про народження –, видане – року виконкомом – селищної ради міста – – області), яка проживає за адресою: м.–, вул.– ,–, кв.–, на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від – року № –, висновку оцінки потреб сім’ї від – року, складеного Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до якого вона зазнала психологічного насильства.

1.3. –, – року народження, (свідоцтво про народження –, видане – року відділом Державної реєстрації актів цивільного стану по місту – реєстраційної служби – міськрайонного управління юстиції у – області), який проживає за адресою: м.–, вул.–, –, кв.–, на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від – року № –, висновку оцінки потреб сім’ї від – року, складеного Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до якого він зазнав психологічного насильства.

1.4. – ,– року народження, (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм, – орган видачі –, дата оформлення – – року), який проживає за адресою: с.– - району Івано-Франківської області, вул. – ,– кв.–, на підставі довідки департаменту адміністративних послуг – міської ради про реєстрацію місця проживання особи від – року №–, довідки – «–» міста – від – року №–, висновку оцінки потреб сім’ї від – року, складеного Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до якого він зазнав психологічного насильства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                               Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.