Проєкт рішення міської ради  "Про залучення гранту ЄІБ для співфінансування підпроєкт..."  № 321 від 19.11.2021р. 
Документ №321 від 19.11.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 19.11.2021р.  № 321
м.Івано-Франківськ
 

Про залучення гранту ЄІБ для співфінансування підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»


З метою реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську» у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України», відповідно до Закону України від 12.04.2017 року № 2009 – VIII «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2016 року № 70 «Про порядок підготовки, реалізації, проведення моніторингу та завершення реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями», керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на отримання гранту в розмірі 615 000,00 (шістсот п'ятнадцять тисяч) євро від Європейського інвестиційного банку, шляхом укладення Грантової угоди про надання інвестицій.

2. Уповноважити заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака від імені Івано-Франківської міської ради підписати Грантову угоду про надання інвестицій з Європейським інвестиційним банком та здійснювати всі дії щодо його укладення. Метою залучення гранту є реалізація заходів, передбачених підпроєктом «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», що реалізується у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України».

3. Уповноважити заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту до міського бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, шляхом отримання гранту від Європейського інвестиційного банку, та передачі його на підставі Угоди про передачу грантових коштів комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради (Кінцевому бенефіціару), з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані з залученням гранту.

4. Надати дозвіл комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради укласти Угоду про передачу грантових коштів з Департаментом інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».

  5. Уповноважити директора комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради В. Голутяка вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту для співфінансування підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську», з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані з залученням гранту.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну.




Міський голова                                                               Руслан Марцінків

Секретар міської ради

В. Синишин____________________ 2021 р.


Перший заступник міського голови

В. Сусаніна _____________________2021 р.


Голова постійної комісії міської ради

з питань житлово-комунального

господарства, транспорту і зв’язку

В. Бурко______________________ 2021 р.


Директор департаменту правової політики

виконавчого комітету міської ради

Н. Кедик______________________ 2021 р.


Голова постійної комісії міської ради

з питань планування фінансів, цін та бюджету 

Р. Онуфріїв ____________________ 2021 р.

             

Заступник начальника відділу роботи з

розпорядчими документами управління

документального забезпечення

У. Панишак______________________2021 р.


Директор КП «Електроавтотранс»
В. Голутяк     ____________________ 2021 р.




Виконавець:

Заступник міського голови -

директор Департаменту інфраструктури, 

житлової та комунальної політики

М. Смушак ___________________2021 р.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до  проєкту рішення міської ради

«Про залучення гранту ЄІБ для  співфінансування підпроєкту «Оновлення

рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»»

1. Обґрунтування необхідності прийняття даного рішення.

Необхідність прийняття даного рішення полягає у потребі затвердження механізму освоєння грантових коштів, згідно підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»


2. Мета  прийняття рішення.

Реалізація підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську».


3. Правові аспекти.

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».


4. Фінансово-економічне обґрунтування.
Отримання грантових коштів у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України»


5. Механізм виконання рішення

Отримання департаментом  інфраструктури, житлової та комунальної політики грантових коштів від ЄІБ та передача їх КП «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради для подальшої реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» у місті Івано-Франківську»





Заступник міського голови,

директор департаменту інфраструктури,

житлової та комунальної політики                                           М. Смушак




2011-2024 © Всі права застережено.