Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про урочисте відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах..."  № 1652 від 02.12.2021р. 
Документ №1652 від 02.12.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 09.12.2021 року
Порядок денний  №53 від 09.12.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 02.12.2021р.  № 1652
м.Івано-Франківськ
 


Про урочисте відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ


Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою організації і проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста та селах Івано-Франківської МТГ, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради



вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська):
  • розробити та затвердити наказом графік урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ;
  • забезпечити організацію і проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ;
  • письмово повідомляти структурні підрозділи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, комунальні підприємства міста та інші служби, зазначені у п.2 – п.5 даного рішення про місце та час  урочистого відкриття новорічних ялинок за 7 днів до їх проведення.
  1. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло):
  • сприяти у забезпеченні громадського порядку та патрулюванні під час проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ;
  • спільно з РУ ГУ УДСНС України в області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ.
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста і селах Івано-Франківської МТГ.
  2. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення заходів забезпечити якісне їх виконання та дотримання встановлених карантинних норм, діючих на дату проведення заходів.
  3. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на організацію і проведення урочистого відкриття новорічних ялинок у мікрорайонах міста та Івано-Франківської МТГ (додаток).
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.


Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.