Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 1666 від 03.12.2021р. 
Документ №1666 від 03.12.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 09.12.2021 року
Порядок денний  №53 від 09.12.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 03.12.2021р.  № 1666
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради

проєкту рішення «Про Порядок складання, затвердження та контроль за виконанням фінансових планів комунальних

некомерційних підприємств охорони здоров’я

Івано-Франківської міської ради»        



Керуючись ст.ст. 26, 59 «Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 78 Господарського кодексу України, у зв’язку зі змінами в системі фінансування закладів охорони здоров’я України та з метою вдосконалення системи фінансового планування, відображення фінансових результатів діяльності комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської  міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про Порядок складання, затвердження та контроль за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради» (додається).

2. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 05.06.2019 р. № 655 вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови О. Левицького.



Міський голова                                                                              Руслан МАРЦІНКІВ






Про Порядок складання, затвердження та контроль

за виконанням фінансових планів комунальних

некомерційних підприємств охорони здоров’я

Івано-Франківської міської ради


Керуючись статтями 26, 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 78 Господарського кодексу України, у зв’язку зі змінами в системі фінансування закладів охорони здоров’я України та з метою вдосконалення системи фінансового планування, відображення фінансових результатів діяльності комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської  міської ради, міська рада


вирішила:


1. Затвердити Порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (далі – Порядок) (додаток 1).

2. Затвердити Рекомендації щодо складання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств і звітів про їх виконання (додаток 2).

3. Затвердити наведені нижче форми (додаються):

3. 1. Додаток 1 до Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради «Фінансовий план комунального некомерційного підприємства «__________» на ___ рік».

3. 2. Додаток 2 до Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради «Звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «__________» на ___ рік».

4. Погодження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради та контроль за їх виконанням  покласти на управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М. Бойко) та фінансове управління Івано-Франківської міської ради  (Г. Яцків).

5. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради  (М. Бойко)  забезпечити затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради та внесення змін до них.

6. Керівникам комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради забезпечити своєчасне подання фінансових планів та змін до них, звітів про виконання фінансових планів підприємств на погодження до управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради відповідно до термінів, встановлених у Порядку.

7. Відповідальність за належну і своєчасну підготовку фінансових планів, внесення змін до них, обґрунтованість планових та достовірність фактичних показників покласти на  керівників закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради.

8. Рішення Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019 р. № 118-26 вважати таким, що втратило чинність.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови О. Левицького та на голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У. Павликівську.



Міський голова                                                                         Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.