Проєкт рішення міської ради  "Про визнання фактичних витрат ..."  № 338 від 09.12.2021р. 
Документ №338 від 09.12.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 09.12.2021р.  № 338
м.Івано-Франківськ
 

       











       Про визнання фактичних витрат


       Керуючись ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.1, 3, 6 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Наказом Державного комітету з питань житлово-комунального господарства від 10.08.2004  № 150 «Про затвердження Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщень, будинків, споруд», листом Державного комітету України з будівництва та архітектури від 30.04.2003 року № 7/7-401 «Щодо віднесення  ремонтно – будівельних робіт до капітального та поточного ремонтів», міська рада


вирішила:


       1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) визнати фактичними витратами виконані роботи, які проводяться (проводились) на окремих об’єктах  для підтримання їх у робочому стані, враховуючи їх технічні характеристики та фактичні об’єми.

       2. Для забезпечення виконання п. 1  даного рішення заступнику міського голови – директору Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) створити постійно діючу комісію із профільних фахівців Департаменту. За необхідності до роботи комісії залучати представників підприємств, організацій, які здійснюють експлуатацію таких об’єктів.

       3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) визнати фактичними витратами виконання  робіт у житлових будинках та прилеглих до них прибудинкових територіях, інших об’єктах,  які  перебувають у самоуправлінні мешканців, а також на об’єктах, де відсутні управителі та/або балансоутримувачі.

       4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.



              Міський голова                                                                   Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.