Проєкт рішення міської ради  "Про Порядок складання, затвердження та контроль за ви..."  № 343 від 09.12.2021р. 
Документ №343 від 09.12.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 09.12.2021р.  № 343
м.Івано-Франківськ
 

Про Порядок складання, затвердження та контроль

за виконанням фінансових планів комунальних

некомерційних підприємств охорони здоров’я

Івано-Франківської міської ради


Керуючись статтями 26, 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 78 Господарського кодексу України, у зв’язку зі змінами в системі фінансування закладів охорони здоров’я України та з метою вдосконалення системи фінансового планування, відображення фінансових результатів діяльності комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської  міської ради, міська рада


вирішила:


1. Затвердити Порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (далі – Порядок) (додаток 1).

2. Затвердити Рекомендації щодо складання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств і звітів про їх виконання (додаток 2).

3. Затвердити наведені нижче форми (додаються):

3. 1. Додаток 1 до Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради «Фінансовий план комунального некомерційного підприємства «__________» на ___ рік».

3. 2. Додаток 2 до Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради «Звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «__________» на ___ рік».

4. Погодження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради та контроль за їх виконанням  покласти на управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М. Бойко) та фінансове управління Івано-Франківської міської ради  (Г. Яцків).

5. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради  (М. Бойко)  забезпечити затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради та внесення змін до них.

6. Керівникам комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради забезпечити своєчасне подання фінансових планів та змін до них, звітів про виконання фінансових планів підприємств на погодження до управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради відповідно до термінів, встановлених у Порядку.

7. Відповідальність за належну і своєчасну підготовку фінансових планів, внесення змін до них, обґрунтованість планових та достовірність фактичних показників покласти на  керівників закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради.

8. Рішення Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019 р.             № 118-26 вважати таким, що втратило чинність.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського  голови О. Левицького та на голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики У. Павликівську.



Міський голова                                                              Руслан МАРЦІНКІВ























Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.