Проєкт рішення міської ради  "Про надання згоди на безоплатну передачу об'єктів з ком..."  № 348 від 09.12.2021р. 
Документ №348 від 09.12.2021р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 09.12.2021р.  № 348
м.Івано-Франківськ
 


       









       




       









       




       Про надання згоди на безоплатну

          передачу об’єктів з комунальної

  власності Івано-Франківської міської

територіальної громади

   в державну власність



Відповідно до законів України «Про автомобільні дороги», «Про благоустрій населених пунктів», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанов Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 р. № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та від 30.01.2019 р. № 55 «Про затвердження переліку автомобільних доріг загального користування державного значення», керуючись п. 51 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належного утримання вулиці Тисменицької в місті Івано-Франківську, яка суміщається з автомобільною дорогою загального користування національного значення Н-18 «Івано-Франківськ - Бучач - Тернопіль»,  міська рада


вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу вулиці Тисменицької в місті Івано-Франківську (від вул. Івасюка до вул. Дитяча в с. Підпечери Івано-Франківської міської територіальної громади), довжиною – 2,320 км та площею - 37,120 тис.м2, яка обліковується на балансі комунального підприємства «Муніципальна дорожня компанія», з комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади у державну власність до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України.

2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) та комунальному підприємству «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко) забезпечити підготовку документів та здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо виконання п. 1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.




       Міський голова                                                                    Руслан  МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.