Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення новорічних відеострітартів ..."  № 1694 від 10.12.2021р. 
Документ №1694 від 10.12.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 16.12.2021 року
Порядок денний  №54 від 16.12.2021р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 10.12.2021р.  № 1694
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення

новорічних відеострітартів



Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою гідного відзначення новорічних свят, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:



  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) організувати та провести з 20 до 31 грудня 2021 р. новорічні відеострітарти на Вічевому майдані.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) спільно з РУ ГУ УДСНС України в області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення новорічних відеострітартів на Вічевому майдані.
  3. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак) сприяти у забезпеченні громадського порядку під час проведення новорічних відеострітартів на Вічевому майдані.
  4. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити подачу електроенергії на сценічний майданчик (Вічевий майдан) під час проведення новорічних відеострітартів на Вічевому майдані.
  5. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення новорічних відеострітартів відповідно до кошторису (додаток).
  6. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення заходів забезпечити якісне їх виконання та дотримання встановлених карантинних норм, діючих на дату проведення новорічних відеострітартів.
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                               Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.