Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про адміністративні послуги..."  № 1813 від 21.12.2021р. 
Документ №1813 від 21.12.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 05.01.2022 року
Порядок денний  №1 від 05.01.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 21.12.2021р.  № 1813
м.Івано-Франківськ
 


Про адміністративні послуги


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.05.2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» (зі змінами від 18.08.2021 року), Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та Регламенту Департаменту адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради, листа Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Івано-Франківській області від 20.10.2021 року, листа Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА від 09.11.2021 року та листа Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради від 23.11.2021 року, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 12.04.2021 року №115-6 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступним пунктом:

1.1.Пункт 238 – Департамент молодіжної політики та спорту».

  1. Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, доповнивши його наступним пунктом:

2.1.Пункт 148 «Затвердження реєстрових карт об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходівУправління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.2.Пункт 149 «Затвердження паспорта місць видалення відходівУправління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

2.3.Пункт 150 «Видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) – Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Івано-Франківській області»

2.4.Пункт 151 «Анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) – Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Івано-Франківській області»

2.5.Пункт 152 «Підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробки продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій) – Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Івано-Франківській області»

2.6.Пункт 153 «Виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його ведення – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.7.Пункт 154 «Виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його веденняВідділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.8.Пункт 155 «Надання довідки про осіб, які отримали доступ до інформації про суб’єкта речового права у Державному земельному кадастрі – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.9.Пункт 156 «Державна реєстрація земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.10.Пункт 157 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.11. Пункт 158 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку з усіма відомостями, внесеними до Поземельної книги, крім відомостей про речові права на земельну ділянку, що виникли після 1 січня 2013 р. Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.12.Пункт 159 «Надання довідки про наявність та розмір земельної частки (паю) – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.13.Пункт 160 «Надання довідки про наявність у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.14.Пункт 161 «Надання довідки про осіб, які отримали доступ до інформації про суб’єкта речового права у Державному земельному кадастрі – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.15.Пункт 162 «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про межі частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту, з видачею витягуВідділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.16.Пункт 163 «Виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його ведення Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.17.Пункт 164 «Надання довідки про наявність та розмір земельної частки (паю) – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.18.Пункт 165 «Надання довідки про наявність у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

  1. Пункт 23 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, викласти у новій редакції «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про обмеження у використанні земель, встановлені безпосередньо законами та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами, з видачею витягу – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  2. Вилучити пункт 4 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), довідки про наявність  у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення (використання) – Відділ у м.Івано-Франківську Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області»
  3. Вилучити пункт 90 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».
  4. Вилучити пункт 91 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».
  5. Вилучити пункт 92 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробка продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».
  6. Вилучити пункт 102 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 12.04.2021 року №115-6, «Видача довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), довідки про наявність у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення (використання) – Відділ у м.Тисмениця Управління в Івано-Франківському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».
  7. Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.
  8. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент  адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                            Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.