Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення святкового дійства "Розко..."  № 16 від 06.01.2022р. 
Документ №16 від 06.01.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 13.01.2022 року
Порядок денний  №2 від 13.01.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 06.01.2022р.  № 16
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення святкового

дійства «Розколяда»



Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою організації змістовного дозвілля гостей і мешканців нашого міста, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення святкового дійства «Розколяда» за участю Національного академічного Гуцульського ансамблю пісні і танцю «Гуцулія» 19.01.2022 року о 17.00 год і відеоінсталяції 16-19.01.2022 року на Вічевому майдані.
  2. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван)  довести інформацію про проведення святкового дійства «Розколяда» до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М.Смушак) забезпечити 19.01.2022 року  встановлення турнікетів біля сцени (Вічевий майдан), прибирання Вічевого майдану від снігу (при потребі) та вивезення сміття.
  4. Департаменту містобудування та архітектури міської ради (О.Кошик) забезпечити вимкнення рекламного світлодіодного екрану на Вічевому майдані 19.01.2022 року з 17.00 год до 19.00 год.
  5. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити 19.01.2022 року подачу електроенергії на Вічевий майдан для підключення сценічного екрану, звукопідсилювальної і світлової апаратури.
  6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло):
  • клопотати перед національною поліцією про обстеження працівниками вибухотехнічного та кінологічного підрозділу ГУНП місць проведення заходів на предмет безпечного відпочинку під час проведення святкового дійства на Вічевому майдані 19.01.2022 року;
  • спільно з РУ ГУ УДСНС України в області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення святкового дійства на Вічевому майдані 19.01.2022 року.
  1. Івано-Франківському РУП ГУНП в Івано-Франківській області (П.Міровський), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити охорону громадського порядку та патрулювання під час проведення святкового дійства на Вічевому майдані.
  2. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників на Вічевому майдані 19.01.2022 року з 17.00 год до 19.00 год.
  3. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак) сприяти Івано-Франківському РУП ГУНП в Івано-Франківській області (П.Міровський), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення святкового дійства на Вічевому майдані.
  4. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення заходів забезпечити якісне їх виконання та дотримання встановлених карантинних норм, діючих на дату проведення заходів.
  5. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення святкового дійства «Розколяда» відповідно до кошторису (додаток).
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.



Міський голова                                                                      Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.