Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 35 від 13.01.2022р. 
Документ №35 від 13.01.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 20.01.2022 року
Порядок денний  №3 від 20.01.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 13.01.2022р.  № 35
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      1.1. ТОВ «Галбудзв’язок» (Яремко В.Є.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельних ліній зв’язку на вул. Короля Данила – Південному бульварі, терміном 15 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на Південному бульварі, 28, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.3. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Євгена Коновальця, 35, 44, 46, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Заклинських, 2, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

     1.5. ПП «Альфа Енерго Груп» (Мельник С. П.) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Шота Руставелі, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      2.1. ТОВ «Розумне енергетичне місто» (Верб’яний Н. Ю.) на проведення земляних робіт для прокладання кабелю на вул. Молодіжній – Селянській, терміном 60 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.2. Ліскову Віталію Анатолійовичу на проведення земляних робіт для реконструкції мережі газопостачання на вул. Степана Бандери, 60/1, терміном 30 робочих  днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.3. Мандрику Олегу Миколайовичу на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. Патріарха Володимира, 2 А, с. Вовчинець, терміном 60 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.4. Горчаку Павлу Михайловичу на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Симиренків, 14, терміном 50 робочих  днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Федьковича, 89, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.6. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Шкільній, 12, с. Крихівці, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.7. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі газопроводу на вул. 22 Січня, 89, с. Крихівці, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.8. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі газопостачання на вул. Урожайній, 1, с. Черніїв, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.9. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі газопроводу на вул. Січинського, 18, с. Опришівці, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.





        Міський голова                                            Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.