Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 43 від 13.01.2022р. 
Документ №43 від 13.01.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 20.01.2022 року
Порядок денний  №3 від 20.01.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 13.01.2022р.  № 43
м.Івано-Франківськ
 


Про  внесення змін до рішення

виконавчого комітету міської ради

від 01.04.2021р. № 469


       Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», враховуючи лист  директора  Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  виконавчий комітет міської ради


                                                        вирішив:


     1. Внести зміни в додаток  до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.04.2021р. № 469 «Про затвердження нового складу міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури»:

1.1. Вивести  зі складу міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури:

- Крушельницького Віталія Орестовича -  заступника  директора департаменту з господарських та соціально-економічних питань Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

1.2. Ввести в склад міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури:

- Пашкевич Світлану Романівну - заступника  директора департаменту з господарських та соціально-економічних питань Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

2. .Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду та заступника міського голови Олександра Левицького.



    Міський голова                                                                          Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.