Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про затвердження списків громадян, які перебувають на к..."  № 62 від 20.01.2022р. 
Документ №62 від 20.01.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 27.01.2022 року
Порядок денний  №4 від 27.01.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 20.01.2022р.  № 62
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження списків

громадян, які перебувають

на квартирному обліку при

виконавчому комітеті

Івано-Франківської міської ради



Керуючись Житловим Кодексом УРСР, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.п. 15, 44-46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів  Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11 грудня 1984 року за  № 470, Положенням про громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.07.2021 року № 1032, виконавчий  комітет  міської ради


в и р і ш и в:

       1. Затвердити реєстри та списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради станом на 01.01.2022 року:


1.1. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1 і перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 1).

1.2. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 2 і перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 2).

1.3. Реєстр сімей, які переселяються з територій радіоактивного забруднення в Івано-Франківську область і перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 3).

1.4. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 4).

1.5. Контрольний список осіб з інвалідністю внаслідок війни та осіб      на яких поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” (ст.10), які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 5).

1.6. Контрольний список громадян – учасників бойових дій на території інших держав, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право першочергового одержання жилих приміщень (додаток 6).

1.7. Контрольний список громадян – учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право першочергового одержання жилих приміщень (додаток7).

1.8. Контрольний список дітей-сиріт   та   дітей,   позбавлених  батьківського піклування,  після  завершення терміну перебування у сім'ї опікуна чи  піклувальника,  прийомній  сім'ї,  дитячому  будинку сімейного типу, закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 8).

1.9. Контрольний список учасників Другої світової війни та інших воєн, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право першочергового одержання жилих приміщень (додаток 9).

1.10. Контрольний список реабілітованих, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право першочергового одержання жилих приміщень         (додаток 10).

1.11. Список військовослужбовців запасу, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради згідно з п. 45 “Правил обліку громадян…” (додаток 11).

1.12. Список громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право на позачергове одержання жилих приміщень (додаток 12).

1.13. Список громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради та мають право першочергового одержання жилих приміщень (додаток 13).


2. Затверджені реєстри та списки оприлюднити на офіційному сайті міста у порядку встановленому законодавством.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака.



Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.