Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про погодження умов меморандуму про співпрацю з ГО "Іва..."  № 118 від 03.02.2022р. 
Документ №118 від 03.02.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 10.02.2022 року
Порядок денний  №6 від 10.02.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 03.02.2022р.  № 118
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження умов  меморандуму

про співпрацю з ГО «Івано-Франківське обласне відділення асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України» та Асоціацією фахівців з нерухомості

(рієлторів) України (АФНУ)


Керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою забезпечення розвитку ринку нерухомості в Івано-Франківській міській територіальній громаді, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Погодити умови меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, ГО «Івано-Франківське обласне відділення асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України» та Асоціацією фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ) (додається).
  2. Уповноважити заступника міського голови П.Шкутяка на підписання меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, ГО «Івано-Франківське обласне відділення асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України» та Асоціацією фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови П.Шкутяка.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.