Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 128 від 04.02.2022р. 
Документ №128 від 04.02.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 10.02.2022 року
Порядок денний  №6 від 10.02.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 04.02.2022р.  № 128
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста

       


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      1.1. КП «Електроавтотранс» (Голутяк В.Ю.) на проведення земляних робіт для ремонту кабельної лінії на вул. Калуське шосе, поруч містечка «Соборне», терміном 10 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Височана, 3, 4, 5, 7, терміном 25 робочих днів з моменту видачу дозволу (ордера).

      1.3. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Тролейбусній, 15, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.4. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на набережній імені В.Стефаника, 42, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.5. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Вовчинецькій, 202, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.6. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Чорновола, 121, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.7. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Чорновола, 98, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.8. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Василя Стуса, 32, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.9. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Хіміків, 8, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.10. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Гетьмана Мазепи, 28-30, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.11. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Гетьмана Мазепи, 32, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.12. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Береговій, 20, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.13. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Карпатській, 15, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.14. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Савенко В.С.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі водопроводу на вул. Івана Павла, ІІ, 27, терміном 30 робочих днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики  Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) продовжити термін дії дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      2.1. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни корозійного газопроводу середнього тиску на вул. Береговій, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.2. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Августина Волошина, 4, 6, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.3. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Квітки-Основ’яненка, 1, 9, 12 - Урожайній, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.4. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Богдана Хмельницького, 82, к.3 - 84, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.5. Івано-Франківському відділенню АТ «Івано-Франківськгаз»                 (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни аварійної ділянки газопроводу на вул. Теодора Цьоклера, терміном 30 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.6. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Гната Хоткевича, 46, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.7. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Незалежності, 95 А – 97, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.8. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Василя Симоненка, 22 – Василя Стуса, 17 Б, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.9. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на вул. Новій, 19 – 19 А, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

      2.10. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Тимченко М.М.) на проведення земляних робіт для ремонту мережі теплопостачання на набережній імені Василя Стефаника, 38, терміном 25 робочих днів з моменту закінчення дозволу (ордера).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



        Міський голова                                                    Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.