Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення культурно-мистецьких захо..."  № 149 від 09.02.2022р. 
Документ №149 від 09.02.2022р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 17.02.2022 року
Порядок денний  №7 від 17.02.2022р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 09.02.2022р.  № 149
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення 208-ї річниці від дня народження  Т.Г.Шевченка


Керуючись ст.ст.27,32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою відзначення в місті Івано-Франківську 208-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Затвердити програму культурно-мистецьких заходів з відзначення 208-ї річниці від дня народження  Т.Г.Шевченка (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення 208-ї річниці від дня народження  Т.Г.Шевченка згідно з програмою (додаток 1).
  3. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) довести програму проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення 208-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення культурно-мистецьких заходів з відзначення 208-ї річниці від дня народження  Т.Г.Шевченка відповідно до кошторису (додаток 2).
  5. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення заходів забезпечити якісне їх виконання та дотримання встановлених карантинних норм, діючих на дату проведення заходів.
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.


Міський голова                                                                      Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.