Проєкт рішення міської ради  "Про Програму сприяння розвитку підприємництва в Івано-Ф..."  № 38 від 15.02.2022р. 
Документ №38 від 15.02.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.02.2022р.  № 38
м.Івано-Франківськ
 























ПРОЕКТ






Про Програму сприяння розвитку

підприємництва в Івано-Франківській

міській територіальній громаді

на 2022-2025рр.


Керуючись Законом України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення сприятливого бізнес-клімату для активізації підприємницького середовища міста шляхом впровадження ефективної системи сприяння  розвитку підприємництва,  міська рада

вирішила:


1. Затвердити Програму сприяння розвитку підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2022-2025рр. (додається).

2. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради разом                            з організаціями, установами міста забезпечити виконання завдань Програми сприяння розвитку підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2022-2025рр.

3. Секретаріату міської ради (С.Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Івано-Франківської міської ради. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду та постійну депутатську комісію з питань розвитку територіальних громад, підприємництва, економіки та регуляторної політики (Р.Харук).


Міський голова                                                          Руслан Марцінків




Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.