Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.20..."  № 50 від 11.04.2022р. 
Документ №50 від 11.04.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 11.04.2022р.  № 50
м.Івано-Франківськ
 









Про внесення змін  до рішення міської ради від 28.01.2021 № 9-4

«Про порядок організації 

та проведення електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти

Івано-Франківської міської

територіальної громади»


         Керуючись Конституцією України, Указом Президента України від 24.02.2022 р.№64/2022 року «Про введення воєнного стану в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану» № 389-VIII від 12 травня 2015 року, у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України, ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення умов для реєстрації (зарахування) тимчасово переміщених осіб до закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада


                       

                                           вирішила:


1. Внести зміни до рішення міської ради від 28.01.2021р. №9-4 «Про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади», а саме:

1.1. Доповнити п.2 рішення підпунктом 2.1 такого змісту: У випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду) та протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни зміни та доповнення до Положення про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади» приймаються рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

2. Внести зміни до додатку рішення міської ради   від  28.01.2021р. №9-4 «Положення про порядок електронної реєстрації (зарахування) дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади», а саме:

2.1. Викласти  п.3.1 додатку в такій редакції: Після отримання статусу «На розгляді» щодо зарахування дитини до першого класу один з батьків або законний представник упродовж 10 робочих днів, але не пізніше 31 травня поточного року, зобов’язані принести у вказаний заклад освіти копії та оригінали документів (згідно з переліком зазначеним у п. 4.2 цього Порядку) та написати відповідну заяву про зарахування до першого класу закладу освіти, а у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду), оригінали та копії документів подаються у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

2.2. Викласти  п.3.4 додатку в такій редакції: Упродовж 01-15 червня заяви про зарахування до першого класу закладу освіти не приймаються, що не виключає права батьків подавати їх після 15 червня на вільні місця за умови попередньої електронної реєстрації та подання документів відповідно до п. 4.2 впродовж 10 робочих днів після отримання статусу «На розгляді» щодо зарахування дитини до першого класу, а у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду), оригінали та копії документів подаються у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

2.3. Викласти  п. 4.3.4. додатку в такій редакції: Після 15 червня заяви на зарахування до першого класу закладу освіти приймаються виключно на вільні місця за умови попередньої електронної реєстрації та подання документів відповідно до п. 4.2 впродовж 10 робочих днів після отримання статусу «На розгляді» щодо зарахування дитини до першого класу, а у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду), у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. Діти, які проживають у  Івано-Франківській міській територіальній громаді, зараховуються першочергово.


   3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В.Дротянко.




    Міський голова                                                         Руслан  Марцінків









  




























2011-2024 © Всі права застережено.