Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12..."  № 51 від 11.04.2022р. 
Документ №51 від 11.04.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 11.04.2022р.  № 51
м.Івано-Франківськ
 











Про внесення змін  до рішення

міської ради

від 23.12.2021№446-19

«Про затвердження Положення

про автоматизовану систему «Е-Садок»

для реєстрації дітей до комунальних закладів

дошкільної освіти Івано-Франківської міської

територіальної громади»


       Керуючись Конституцією України, Указом Президента України від 24.02.2022 р. №64/2022 року «Про введення воєнного стану в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану» № 389-VIII від 12 травня 2015 року, у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України, ст.cт. 25, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 18, 19 Закону України «Про дошкільну освіту», Положенням про заклад дошкільної освіти, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 р. N 305  з метою створення кращих умов для заявників, міська рада

                                               вирішила:


1. Внести зміни до рішення Івано-Франківської міської ради від 23.12.2021р. №446-19 «Про затвердження Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади», а саме:

1.1. Доповнити п.1 рішення підпунктом 1.1 такого змісту: У випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду) та протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни зміни та доповнення до Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади» приймаються рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.


2. Внести зміни до додатку рішення Івано-Франківської міської ради   від 23.12.2021 № 446-19  «Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади», а саме:

2.1. Викласти  п.3.1 додатку в такій редакції: Після статусу «Отримано» встановити термін не більше 20 робочих днів для обробки заявки адміністратором до отримання статусу «На розгляді».

Після отримання статусу «На розгляді» щодо зарахування дитини до ЗДО один з батьків або законний представник упродовж 10 робочих днів зобов’язаний принести у вказаний ЗДО копії та оригінали документів (згідно з переліком зазначеним у п. 4.2 цього Порядку) та написати відповідну заяву про зарахування дитини до ЗДО, а у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду), оригінали та копії документів подаються у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

2.2. Доповнити п. 4.2 додатку  абзацом такого змісту: у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду) документи, необхідні для зарахування подаються у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради після реєстрації та отримання статусу «На розгляді».

2.3. Викласти  п.4.3.3 додатку в такій редакції: Зарахування дітей упродовж навчального року здійснюється виключно на вільні місця в порядку надходження заяв про зарахування відповідно до електронної реєстрації та подання документів, передбачених п. 4.2 цього Порядку упродовж 10 робочих днів після отримання статусу «На розгляді», а у випадку воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду), у термін, визначений наказом Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Дротянко.




     Міський голова                                                         Руслан  МАРЦІНКІВ



















2011-2024 © Всі права застережено.