Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Положення про порядок призначення на п..."  № 59 від 02.06.2022р. 
Документ №59 від 02.06.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 02.06.2022р.  № 59
м.Івано-Франківськ
 












Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду керівників закладів дошкільної та позашкільної освіти Івано-Франківської міської ради 



Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 54 Закону України «Про освіту» , Законом України «Про дошкільну освіту» , Законом України  «Про позашкільну освіту», міська рада


вирішила:


1. Затвердити Положення про порядок призначення на посаду керівників закладів дошкільної та позашкільної освіти Івано-Франківської міської ради (додається).

2. Рішення Івано-Франківської міської ради від 21.10.2016р. №272-8 Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторію Дротянко та голову постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики Уляну Павликівську.



Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ













2011-2024 © Всі права застережено.