Проєкт рішення міської ради  "Про здійснення державного контролю за використанням та ..."  № 76 від 08.06.2022р. 
Документ №76 від 08.06.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 08.06.2022р.  № 76
м.Івано-Франківськ
 




РІШЕННЯ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

(________ СЕСІЯ)

восьмого демократичного скликання


від ______________



Про здійснення державного контролю

за використанням та охороною земель



З метою здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, відповідно до Закону України  "Про державний контроль за використанням та охороною земель", ст.188 Земельного кодексу України,   керуючись ст.ст. 10, 25, 26, 33, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

вирішила :


1. Здійснювати державний контроль за використанням та охороною земель у межах Івано-Франківської міської територіальної громади відповідно до Закону  України "Про державний контроль за використанням та охороною земель".

2. Міському голові Р.Марцінківу протягом місяця з моменту прийняття цього рішення забезпечити призначення державних інспекторів з контролю за використанням та охороною земель.

3. Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради (М.Вітенко) спільно з управлінням з питань державного архітектурно-будівельного контролю Івано-Франківської міської ради (О.Семків):

- протягом 10-ти календарних днів після призначення державних інспекторів з контролю за використанням та охороною земель письмово проінформувати центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин - Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру.



- повноваження із здійснення державного контролю за використанням та охороною земель здійснювати через 30 календарних днів після інформування центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин - Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та заступника міського голови – Директора департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради М. Вітенка.



Міський голова                                                     Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.