Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін у рішення Івано-Франківської міської..."  № 78 від 27.06.2022р. 
Документ №78 від 27.06.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 27.06.2022р.  № 78
м.Івано-Франківськ
 















Про внесення змін у рішення Івано-Франківської  міської ради  від 26.11.2021р. №404-18 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради на отримання кредиту для придбання техніки


Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про публічні закупівлі», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської  територіальної громади,  міська рада


вирішила:


1. Внести зміни у рішення Івано-Франківської міської ради від 26.11.2021р. №404-18 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради на отримання кредиту для придбання техніки» та викласти в новій редакції:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради на отримання кредиту та укладення кредитного договору з АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний  код  юридичної  особи  23697280)  в  сумі,  що не перевищує 5 350 000,00 грн на придбання техніки терміном до 5 років.

2. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердити істотні умови кредитної операції (фактичну суму кредиту, термін, майно, що купується та передається в заставу, розмір власного внеску, розмір плати за користування кредитом (відсоткова ставка та комісії банку, інше)).

3. Директору комунального підприємства «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради В. Крушельницькому або особі, що тимчасово виконує його повноваження (у разі відсутності останнього з поважних причин) забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

4. Уповноважити директора комунального підприємства «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради В. Крушельницького або особу, що тимчасово виконує його повноваження (у разі відсутності останнього з поважних причин) на підписання кредитного договору та договору застави, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «УКРГАЗБАНК».

5. Дозволити комунальному підприємству «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради спрямовувати кошти отримані на збільшення статутного капіталу підприємства для сплати платежів за кредитним договором.

6. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Франківськ АГРО» Івано-Франківської міської ради на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного кредитного договору.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).



       Міський голова                                                 Руслан  МАРЦІНКІВ


























2011-2024 © Всі права застережено.