Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін у додаток 3 рішення міської ради від ..."  № 79 від 29.06.2022р. 
Документ №79 від 29.06.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 29.06.2022р.  № 79
м.Івано-Франківськ
 

                                                                 

                       













Про внесення змін у додаток 3 рішення міської ради від 19.06.2020р. №156-41 "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Івано-Франківської міської територіальної громади" (зі змінами)


       

Керуючись статтями 10,12, 2681 Податкового кодексу України, пунктом 1 розділу І Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану", статтями 26,59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а:


1. Внести зміни у додаток 3 рішення міської ради від 19.06.2020р. №156-41 "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Івано-Франківської міської територіальної громади" (зі змінами), виклавши додаток до Положення про збір за місця для паркування транспортних засобів "Перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у межах зон їх розташування" в новій редакції (додається).

2. Секретаріату міської ради (С.Козлов) опублікувати дане рішення у друкованих засобах масової інформації.

3. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) надіслати копію рішення Головному управлінню ДПС в Івано-Франківській області для врахування при здійсненні адміністрування збору за місця для паркування транспортних засобів.


4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту по взаємодії зі Збройними України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Р.Гайду та голову постійної депутатської комісії з питань бюджету Р.Онуфріїєва.




Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ












Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.