Проєкт рішення міської ради  "Про виплату коштів працівникам закладів освіти та культ..."  № 81 від 06.07.2022р. 
Документ №81 від 06.07.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 06.07.2022р.  № 81
м.Івано-Франківськ
 










Про виплату коштів працівникам закладів освіти та культури на мікробіологічні та паразитологічні обстеження при періодичних медоглядах


Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про охорону праці», пунктами 1 і 2 Порядку проведення обов`язкових медичних оглядів та видачі особистих медичних книжок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2001р. №559, міська рада


вирішила:


  1. Дозволити здійснити виплату коштів працівникам закладів освіти та культури на мікробіологічні та паразитологічні обстеження при періодичних медоглядах згідно зі списком працівників, поданим Івано-Франківським районним відділом ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України».
  2. Начальнику фінансового управління Івано-Франківської міської ради Г.Яцків здійснити фінансування  даних коштів.
  3. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (В.Дротянко)  та Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) провести видатки відповідно до фінансування на особові рахунки працівників, які пройшли мікробіологічні та паразитологічні обстеження при  періодичних медичних оглядах.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.


Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ












2011-2024 © Всі права застережено.