Проєкт рішення міської ради  "Про списання з балансу..."  № 80 від 30.06.2022р. 
Документ №80 від 30.06.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 30.06.2022р.  № 80
м.Івано-Франківськ
 









Про списання з балансу


Керуючись ст.ст. 26, 59, пунктами 1, 5 ст.60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», спільним наказом Міністерства статистики України, Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України, Державного комітету у справах містобудування та архітектури України від 28.09.1995 року №243/150/156/195 «Про затвердження порядку списання витрат по незавершеному будівництву об’єктів, що ліквідуються», міська рада


в и р і ш и л а:


  1. Надати дозвіл управлінню капітального будівництва Івано-Франківської міської ради (Р.Галіпчак) на списання з балансу витрат на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єктах, не розпочатих будівництвом (у зв’язку з непридатністю такої документації для використання  через невідповідність чинним державним будівельним нормам і правилам, державним стандартам України, зміною містобудівної ситуації)  та витрат на будівництво об’єктів (у зв’язку з припинення будівництва) на підставі актів, складених комісією.
  2. Для забезпечення виконання п.1 даного рішення управлінню капітального будівництва Івано-Франківської міської ради (Р.Галіпчак) створити постійно діючу комісію із профільних працівників управління.              За необхідності до роботи комісії залучати представників підприємств, установ, організацій, що виготовляли проєктно-кошторисну документацію, здійснювали будівництво таких об’єктів.
  3. Відділу обліку та звітності управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку та фінансової звітності.


  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Сусаніну.



             Міський голова                                   Руслан    МАРЦІНКІВ






























       



2011-2024 © Всі права застережено.