Проєкт рішення міської ради  "Про зміну найменування Івано-Франківського міжшкільног..."  № 91 від 13.07.2022р. 
Документ №91 від 13.07.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 13.07.2022р.  № 91
м.Івано-Франківськ
 














Про зміну найменування

Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області


Керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про освіту», наказом МОН від 09.11.2018 р. №1221 «Про затвердження Положення про міжшкільний ресурсний центр», з метою приведення найменування та установчих документів закладу у відповідність до вимог чинного законодавства, міської рада


вирішила:


       1.Змінити найменування Івано-Франківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області на Міжшкільний ресурсний центр Івано-Франківської міської ради.

       2.Затвердити Статут Міжшкільного ресурсного центру Івано-Франківської міської ради у новій редакції (додається).

       3.Керівнику Міжшкільного ресурсного центру Івано-Франківської міської ради здійснити заходи щодо державної реєстрації змін до установчих документів у встановленому законодавством порядку.

       4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Дротянко-директора Департаменту освіти та науки  та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики                       У. Павликівську.




Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ









2011-2024 © Всі права застережено.