Проєкт рішення міської ради  "Про надання згоди на безоплатну передачу об'єкта з кому..."  № 97 від 04.08.2022р. 
Документ №97 від 04.08.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 04.08.2022р.  № 97
м.Івано-Франківськ
 




          Про надання згоди на безоплатну

       передачу об’єкта з комунальної

       власності Івано-Франківської міської

       територіальної громади

       у державну власність


Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 р. № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» з метою належного утримання вулиці Автоливмашівської в місті Івано-Франківську, що суміщається з національною автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-18 «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль», міська рада

вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу проїзної частини вулиці Автоливмашівської в місті Івано-Франківську, протяжністю 1,900 км, яка суміщаються з національною автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-18 «Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль» та обліковуються на балансі комунального підприємства «Муніципальна дорожня компанія» Івано-Франківської міської ради, з комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади у державну власність до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України.

2. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) передбачити в бюджеті Івано-Франківської міської територіальної громади на 2022 рік кошти в сумі 500,0 тис. грн. (п’ятсот тисяч) грн., 00 коп. на виготовлення проєктно-кошторисної документації капітального ремонту (реконструкції) вулиці, що передається згідно п.1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики

Івано-Франківської міської ради М. Смушака та постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури (В.Бурко).


         Міський голова                                                                    Руслан  МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.