Проєкт рішення міської ради  "Про безоплатне прийняття в комунальну власність Івано..."  № 104 від 26.08.2022р. 
Документ №104 від 26.08.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 26.08.2022р.  № 104
м.Івано-Франківськ
 

                                                     

                                     Проєкт вносить МВК                                                                                   




РІШЕННЯ

Івано-Франківської міської  ради

( ____________________ сесія)

восьмого  демократичного  скликання

            від _________________



Про безоплатне прийняття в

комунальну власність Івано-Франківської

міської територіальної громади

проєктно-кошторисної документації



Керуючись ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Рейнір» про безоплатне прийняття проєктно-кошторисної документації проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ», міська рада


вирішила:


  1. Прийняти безоплатно в комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади  проєктно-кошторисну документацію проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ», вартістю 25 000,00 грн.

2. Уповноважити заступника міського голови - директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака підписати акт прийому-передачі майна зазначеного в п. 1 цього рішення.

3. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) прийняти на баланс проєктно-кошторисну документацію проєкту «Встановлення світлофорного об’єкта на перехресті вул. Калуське шосе і вул. Єпископа Івана Лятишевського та автобусних зупинок біля ТЦ «Менс простір» в м. Івано-Франківськ» у порядку визначеному чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради М. Смушака.




        Міський голова                                                            Руслан М АРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.