Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на відключення від системи центра..."  № 145 від 16.11.2022р. 
Документ №145 від 16.11.2022р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 16.11.2022р.  № 145
м.Івано-Франківськ
 
















Про надання дозволу на відключення

від системи централізованого опалення

та влаштування системи

індивідуального теплопостачання




Керуючись ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», нормами Європейської хартії місцевого самоврядування, протоколами постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення та постачання гарячої води від 20.09.2022 року №15 і від 25.10.2022 року №16, враховуючи численні звернення підприємців з приводу значного зростання вартості послуг по теплопостачанню та відсутність можливості регулювання використаного тепла, запровадження ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» додаткових нарахувань, що у сукупності веде до збільшення витрат і, як наслідок, припинення підприємницької діяльності, з урахуванням усіх обставин, беручи до уваги дотримання необхідного балансу між будь-якими несприятливими наслідками для прав, свобод та інтересів особи і цілями, на досягнення яких спрямоване це рішення, як виняток із загального правила, міська рада


в и р і ш и л а:


  1. Надати дозвіл на від’єднання від мереж централізованого опалення нежитлових приміщень, розміщених у багатоквартирних будинках, будівлях, та влаштування у них системи індивідуального теплопостачання відповідно до затвердженого списку (додається).


  1. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (Фалдина В.) видати технічні умови для виготовлення відповідної проєктної документації відокремлення (відключення) нежитлових приміщень від централізованого опалення, які виготовляються відповідно до державних будівельних норм.
  2. Відокремлення (відключення) нежитлових приміщень від централізованого опалення здійснити у міжопалювальний період не пізніше ніж 01 жовтня у спосіб, що не перешкоджає постачанню теплової енергії та гарячої води до інших квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків, будівель, приєднаних до центрального опалення та гарячого водопостачання.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Івано-Франківської міської ради Р. Гайду.




Міський голова                               Руслан МАРЦІНКІВ





















Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.