Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення/внесення змін/затве..."  № 2 від 17.01.2023р. 
Документ №2 від 17.01.2023р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 17.01.2023р.  № 2
м.Івано-Франківськ
 

Про надання дозволів на розроблення/внесення змін/затвердження детальних планів територій, та порядку внесення змін до генеральних планів Івано-Франківської територіальної громади, з врахуванням воєнного стану


Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з врахуванням Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926, Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 червня 2021 р. № 590, та Указу Президента України від 24 лютого 2022р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», міська рада

вирішила:

1.        Надавати дозволи на розроблення/внесення змін до детальних планів територій, затверджувати детальні плани територій, якими зміняються (коригуються, доповнюються) цільове призначення земельних ділянок,                   у відповідності до пропонованих цими детальними планами території функціонального використання територій, блакитних та червоних ліній вулиць тощо.

2.        Фінансування робіт з розроблення і коригування детальних планів території, зазначених в пункті 1 цього рішення, здійснювати                        за рахунок коштів власників або користувачів земельних ділянок, які мають намір здійснити будівництво об’єктів будівництва.

3.        Під час виконання робіт з внесення змін до генерального плану  м. Івано-Франківська в обов’язковому порядку врахувати всі затверджені детальні плани територій, в тому числі затверджені деталі плани територій які не враховані під час затвердження змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.06.2019р.  № 137-26.

4.        Департаменту містобудування та архітектури міської ради           (О. Кошик) врахувати дане рішення під час надання вихідних даних                        на проектування об’єктів нового будівництва та реконструкції.

5.        Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію               з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ





2011-2024 © Всі права застережено.