Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Програми державного моніторингу у галу..."  № 63 від 26.04.2023р. 
Документ №63 від 26.04.2023р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 26.04.2023р.  № 63
м.Івано-Франківськ
 

                 











Про затвердження Програми

державного моніторингу у галузі

охорони атмосферного повітря

агломерації "Івано-Франківськ"

на 2023–2027 роки


               Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні";

"Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2030 року"; "Про охорону навколишнього природного середо-вища", "Про охорону атмосферного повітря", постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року № 827 "Деякі питання здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря", з метою забезпечення фінансування та реалізації в 2023-2027 роках на території міської територіальної громади пріоритетних заходів державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря, міська рада


вирішила:


1. Затвердити Програму державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря агломерації "Івано-Франківськ" на 2023–2027 роки (додається).

2. Виконавчим органам міської ради спільно з іншими установами, визначеними виконавцями заходів Програми, забезпечити реалізацію цих заходів у строки та в обсягах, вказаних у п.1 розділу V Програми.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків та на голову постійної депутатської комісії з питань розвитку територіальних громад, підприємництва, економіки та регуляторної політики міської ради Харука Романа Романовича.



       


Міський голова                                                                     Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.