Проєкт рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення / внесення змін до д..."  № 89 від 25.05.2023р. 
Документ №89 від 25.05.2023р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 25.05.2023р.  № 89
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу

на розроблення / внесення змін

до детального плану території


Керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з врахуванням порядку розроблення, оновлення, внесення змін                          та затвердження містобудівної документації затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926, міська рада


вирішила:


1.        Надати дозвіл на розроблення детального плану території:

1.1.        Для багатоквартирної забудови із закладами громадського призначення в межах вулиць Гетьмана Мазепи - Гетьмана П. Дорошенка       у м. Івано-Франківську.

1.2.        Для будівництва та обслуговування будівель громадських              та релігійних організацій на вул. Ужгородській, 1А у м. Івано-Франківську (кадастровий номер земельної ділянки: 2610100000:08:008:0506).

2.        Внести зміни до детального плану території:

2.1.        Зміна № 1 детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Угорській у м. Івано-Франківську.

2.2.        Зміна № 2 детального плану території земельної ділянки                 за адресою с. Крихівці, вул. Об’їзна, площею 8,1262 га. для багатоквартирної житлової забудови, благоустрою та створення відпочинкової зони                      з інфраструктурою.

3.         Фінансування робіт з розроблення детальних планів території, зазначених в пункті 1 цього рішення, здійснювати за рахунок коштів власників або користувачів земельних ділянок, які мають намір здійснити будівництво об’єктів будівництва.

4.         Департаменту містобудування та архітектури міської ради           (О. Кошик) в установленому порядку:

4.1.         Виступити замовником розроблення містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

4.2.         Підготувати матеріали та укласти трьохсторонній договір             на виконання робіт з розроблення детальних планів території, зазначених в пункті 1 цього рішення;

4.3.        Строк проведення підготовчих процедур із розроблення детальних планів території складає 6 місяців з дня прийняття цього рішення відповідно до зобов’язань які зазначені в трьохсторонньому договорі, завданні на проектування на розроблення детальних планів території та календарного плану виконання робіт з розроблення детальних планів території;

4.4.         Забезпечити оприлюднення розробленої містобудівної документації, зазначеної у пункті 1 цього рішення;

4.5.        Забезпечити проведення громадських слухань та врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, зазначеної у пунктах 1 цього рішення.

5.         Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

6.         Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В. Сусаніну та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.