Проєкт рішення міської ради  "Про погодження співфінансування та витрат проєкту "Ство..."  № 137 від 29.09.2023р. 
Документ №137 від 29.09.2023р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 29.09.2023р.  № 137
м.Івано-Франківськ
 

                                                                                 Проект вносить виконавчий комітет


Про погодження співфінансування

та витрат проєкту

«Створення інфраструктури для

бізнесу, що постраждав від війни»


Керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою фінансування проєкту «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» в рамках Програми розвитку ООН в Україні «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», яка фінансується урядом Німеччини, міська рада


в и р і ш и л а:


  1. Затвердити співфінансування проєкту «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни», який реалізується в рамках Програми розвитку ООН в Україні у розмірі  7 080 700,00 грн. (сім мільйонів вісімдесят тисяч сімсот гривень 00 копійок), що відповідає 172 700,00 євро (сто сімдесят дві тисячі сімсот євро 00 євроцентів) при розрахунковому курсі 1EUR=41,00UAH, а також профінансувати неприйнятні витрати або будь-які інші витрати, необхідні для реалізації проєкту.
  2. Координацію з реалізації проєкту покласти на Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради (І.Попадюк).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Т.Полатайка та постійну депутатську комісію міської ради з питань бюджету (Р.Онуфріїв).




Міський голова                                                           Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.