Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Порядку формування фонду житла в Іван..."  № 164 від 06.10.2023р. 
Документ №164 від 06.10.2023р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 06.10.2023р.  № 164
м.Івано-Франківськ
 












Про затвердження Порядку формування

фонду житла в Івано-Франківській міській

територіальній громаді для тимчасового проживання,

обліку та надання такого житла для

тимчасового проживання внутрішньо

переміщених осіб



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від                                   29 квітня 2022 року № 495 “Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», з метою соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, що потребують поліпшення житлових умов,  Івано-Франківська міська рада

в и р і ш и л а:


1. Затвердити Порядок  формування фонду житла в Івано-Франківській міській

територіальній громаді для тимчасового проживання , обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (додаток 1).

2. Уповноважити Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради приймати рішення про взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання, або відмову у взятті на такий облік. Рішення про взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання, або відмову у взятті на такий облік приймається у формі наказу заступником міського голови-директором Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М. Смушак).

3. Відділу патронатної служби міської ради (О.Гоянюк) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака та голову постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Віталія Бурка.



Міський голова                                                            Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.