Проєкт рішення міської ради  "Про муніципальну робочу групу з питань сталого енергети..."  № 73 від 19.04.2024р. 
Документ №73 від 19.04.2024р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 19.04.2024р.  № 73
м.Івано-Франківськ
 

















Про муніципальну робочу групу з

питань сталого енергетичного

розвитку території Івано-Франківської

міської територіальної громади


       Керуючись статтею 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статтею 6 Закону України "Про енергетичну ефективність" та відповідно до п.4,11 розділу III. "Порядок розроблення місцевих енергетичних планів" Методики розроблення місцевих енергетичних планів, затвердженої наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 21.12.2023 року №1163, з метою забезпечення сталого енергетичного розвитку території міської територіальної громади міська рада

вирішила:

1. Створити муніципальну робочу групу з питань сталого енергетичного розвитку території Івано-Франківської міської територіальної громади (далі – муніципальна робоча група) у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про муніципальну робочу групу згідно з додатком 2.


3. Муніципальній робочій групі розробити і подати на затвердження міській раді до 01.12.2024 року проєкт муніципального енергетичного плану Івано-Франківської міської територіальної громади на період до 2030 року і не пізніше ніж через місяць після його затвердження - проєкт середньострокової місцевої цільової програми на виконання муніципального енергетичного плану.


4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом функціональних обов'язків і на голову постійної депутатської комісії з питань розвитку територіальних громад, підприємництва, економіки та регуляторної політики Р. Харука.


Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.