Проєкт рішення міської ради  "Про внесення змін у рішення міської ради від 20.10.2023..."  № 86 від 22.04.2024р. 
Документ №86 від 22.04.2024р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 22.04.2024р.  № 86
м.Івано-Франківськ
 






























Про внесення змін у рішення міської ради від

20.10.2023 року №199-38 «Про затвердження

Порядку формування фонду житла

в Івано-Франківській міській

територіальній громаді для тимчасового

проживання, обліку та надання такого

житла для тимчасового проживання

внутрішньо переміщених осіб»


Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від                                   29 квітня 2022 року № 495 “Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», враховуючи рішення Івано-Франківської міської ради від 20.10.2023 року №199-38 «Про затвердження Порядку формування фонду житла в Івано-Франківській міській територіальній громаді для тимчасового проживання,обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» з метою соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, що потребують поліпшення житлових умов,  Івано-Франківська міська рада

в и р і ш и л а:


       1. Внести  зміни у рішення міської ради від  20.10.2023 року №199-38 «Про затвердження Порядку формування фонду житла в Івано-Франківській міській територіальній громаді для тимчасового проживання,обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», а саме:

       1.1. Викласти в новій редакції додаток  вказаного рішення (додаток).

       2. Контроль за цільовим використанням, утриманням, технічною експлуатацією, ремонтом, заселенням житлових приміщень у будівлі гуртожитку №2 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військових ветеранів 8а, здійснює Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (балансоутримувач), згідно діючого законодавства.

       3. Секретаріату міської ради (С. Козлов) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному вебсайті Івано-Франківської міської ради.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради Михайла Смушака та голову постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Віталія Бурка.



Міський голова                                                            Руслан МАРЦІНКІВ



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.