Рішення виконавчого комітету  "Про надання (втрату) статусу дитини,позбавленої батьків..."  № 390 від 19.06.2017р. 
Документ №390 від 19.06.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про встановлення опіки (піклування) над дітьми
Рішення виконавчого комітету  №266 від 24.06.2008р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування
Рішення виконавчого комітету  №105 від 23.02.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування
Рішення виконавчого комітету  №317 від 05.05.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.06.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.06.2017р.  № 390
м.Івано-Франківськ
 


Про надання (втрату) статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування дітей


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 250, 251 Сімейного кодексу України ст.ст. 55, 56, 59, 61, 62, 63, 69, 74, 1258, 1266, 1267 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, -, - року народження, у зв’язку зі смертю батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконкомом - сільської ради - району - області) та оголошенням матері померлою рішенням - суду від - року (справа №-) на підставі свідоцтва про смерть матері (актовий запис №- від - р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - міського управління юстиції).

1.1. Припинити піклування над неповнолітнім -, - року народження, у зв’язку зі смертю піклувальника.

1.2. Встановити піклування над неповнолітнім -, -року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, призначивши піклувальником -, яка зареєстрована та проживає за цією ж  адресою.

1.3. Зобов’язати піклувальника переоформити на підопічного належну йому за законом спадщину після смерті - - та зберегти за ним право користування житлом за адресою: м.-, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.

1.4. Вважати таким, що втратив чинність п.- рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про встановлення опіки (піклування) над дітьми».


2. Вважати -, - року народження, такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з поверненням матері з місць позбавлення волі.

2.1. Припинити опіку над малолітньою -, - року народження, яка зареєстрована за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, у зв’язку з передачею дитини для подальшого виховання матері -.

2.2. Звільнити - від обов’язків опікуна.

2.3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування».


3. Вважати -, - року народження, таким, що втратив статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з поверненням матері з місць позбавлення волі.

3.1. Припинити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який зареєстрований за адресою: м.-, вул.-, -, кв.-, у зв’язку з передачею дитини для подальшого виховання матері -.

3.2. Звільнити - від обов’язків піклувальника.

3.3. Вважати таким, що втратив чинність п.- рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування».


4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.