Рішення виконавчого комітету  "Про роботу із зверненнями громадян у Департаментах, упр..."  № 55 від 05.02.2015р. 
Документ №55 від 05.02.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про роботу із зверненнями громадян у І півріччі 2014 року
Рішення виконавчого комітету  №403 від 12.08.2014р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про роботу із зверненнями громадян у І півріччі 2015 року
Рішення виконавчого комітету  №354 від 09.07.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

09.07.2015p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

09.02.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.02.2015р.  № 55
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу із зверненнями громадян у Департаментах, управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради у 2014 році



       Керуючись Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.2008 року № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, до виконавчого комітету міської ради безпосередньо надійшло 3248 звернень громадян. Залишаються невирішеними звернення, що стосуються питань: встановлення індивідуального опалення, надання житла, виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

       Заслухавши інформацію “Про роботу із зверненнями громадян у Департаментах, управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради у 2014 році”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


       1. Інформацію відділу звернень громадян виконавчого комітету міської ради “Про роботу із зверненнями громадян у Департаментах, управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради у 2014 році” взяти до відома.

       2. Інформацію відділу звернень громадян виконавчого комітету міської ради “Про роботу із зверненнями громадян у Департаментах, управліннях та відділах виконавчого комітету міської ради у 2014 році” скерувати Департаментам, управлінням та відділам виконавчого комітету міської ради для вжиття в місячний термін заходів щодо поліпшення роботи з даного питання.        

       3. Відділу звернень громадян щоквартально аналізувати стан розгляду звернень громадян керівниками департаментів, відділів і управлінь виконавчого комітету міської ради, виконання Закону України “Про звернення громадян”, Указу Президента України від 07.02.2008 року № 109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”.

Проаналізувати звернення мешканців, що не вирішуються, а саме встановлення індивідуального опалення, надання житла, виділення земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

       4. Відділу звернень громадян посилити контроль за розглядом звернень, що поступають від органів влади вищого рівня, Урядової «гарячої» лінії, «гарячої» лінії голови обласної державної адміністрації. Інформувати керівництво виконавчого комітету міської ради про факти надання несвоєчасних відповідей відповідальними виконавцями і прояви формального підходу до розгляду питань, порушених заявником.        

       5. Забезпечувати у департаментах, відділах, управліннях та структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради належну організацію усного прийому громадян, всебічне, об’єктивне і справедливе вирішння, порушених ними питань.

       6. Спрямувати зусилля працівників відділу звернень громадян на виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації”, своєчасне дотримання терміну розгляду інформаційних запитів мешканців міста, електронних звернень, що надходять через Інтернет-приймальню виконавчого комітету міської ради.

       7. Вважати рішення виконавчого комітету міської ради від 12.08.2014 року № 403 «Про роботу із зверненнями громадян у І півріччі 2014 року» такими, що втратили чинність.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



       Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.