Рішення міської ради  "Про затвердження співфінансування проєкту "Кирило Стеце..."  № 209-31 від 02.12.2022р. 
Документ №209 від 02.12.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.12.2022



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(31  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 02.12.2022р.  № 209-31
 


Про затвердження співфінансування проєкту «Кирило Стеценко: Милість миру»

 


Керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою фінансування проєкту «Кирило Стеценко: Милість миру», у рамках конкурсної програми Стабілізаційного фонду культури й освіти, яка реалізується Інститутом ім. Ґете (Goethe-Institut) спільно з Міністерством закордонних справ Німеччини, міська рада

 

в и р і ш и л а:

 

1. Затвердити співфінансування проєкту «Кирило Стеценко: Милість миру», що увійшов у перелік проєктів-переможців у рамках конкурсної програми Стабілізаційного фонду культури й освіти, яка реалізується Інститутом ім. Ґете (Goethe-Institut) спільно з Міністерством закордонних справ Німеччини, підготовленого та поданого професійною громадською організацією «Івано-Франківське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки» у розмірі 230000,00 грн., що складає 20% від загальної суми проєкту.

2.  Координацію з питань реалізації проєкту «Кирило Стеценко: Милість миру» покласти Департамент культури міської ради (Н.Загурська), реалізацію якого здійснюватиме професійна громадська організація «Івано-Франківське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки» (В.Рудницький).

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію міської ради з питань бюджету (Р.Онуфріїв) та на заступника міського голови – директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.